OM
UV HYBRID.

En hybrid neglelakk med sterk pigmentering og lang holdbarhet, som gir dine negler det perfekte resultatet! 

OM
UV HYBRID.

En hybrid neglelakk med sterk pigmentering og lang holdbarhet, som gir dine negler det perfekte resultatet! 

STERK PIGMENTERING, HØY KVALITET OG LANG HOLDBARHET!

VELKOMMEN TIL SEMILAC

Vi tilbyr et bredt spekter av unike farger og fantastiske effekter fra Semilac UV Hybrid. Det perfekte valget for deg som er på leting etter en neglelakk med høy kvalitet, sterk pigmentering og lang holdbarhet.

Hva er UV Hybrid lakk? 

Dette er et meget innovativt produkt som kombinere de beste egenskapene fra tradisjonell neglelakk og UV gel. Lakken påføres enkelt og profesjonelt, akkurat som vanlig neglelakk, men er imidlertid mye mer holdbar og fleksibel. Alle UV Hybrid produkter herdes i LED / UV lampe og har en holdbarhet på opptil 3 uker.

Semilac UV Hybrid er et brukervennlig produkt som er utrolig populært blant både negledesigner, salonger og skjønnhets entusiaster.

PERFEKTE NEGLER

ENKEL OG PROFESJONELL PÅFØRING!

Semilac har et stort utvalg av manikyr produkter i høy kvalitet. Her kan du finne alt du trenger til å skape den perfekte manikyren. Vi har blant annet UV Hybrid, Gel og Akryl lakk. I tillegg til tilbehør som lamper, pensler, filer, drill, dekorasjoner, kremer, oljer og masse mer.

Semilac er et polsk merke som er verdsatt av kunder over hele verden. De har vært på markedet i over 20 år og selges i mer enn 35 land. Produktene deres er utviklet gjennom mange år med testing og bruk i profesjonelle salonger. Designet for å forenkle manikyr prosessen slik at man kan spare tid, men fortsatt få de perfekte neglene.
01

SPAR TID

09-min

IKKE TESTET PÅ DYR

04

HØY KVALITET

11-min

DERMATOLOGISKT TESTET

07-min

STERK PIGMENTERING

BESTSELGER

SEMILAC EXTENDE 5IN1

Et revolusjonerende produkt som kombinerer 5 egenskaper i ett. Det er både en base, farge og topcoat, som i tillegg gir deg muligheten til å bygge opp og forlenge neglene med opptil 1 cm.

Semilac Extend 5in1 jevner seg ut under herding og gjør det mulig å både justere, forme og forlenge neglene. Produktet har en tykk konsistens som gir en enkel påføring og tilbyr stor fleksibilitet i utforming.

SEMILAC UV HYBRID

TRINN FOR TRINN

Hvordan påføre UV Hybrid? Ta en titt på vår guide for å se hvor enkelt det er

TRINN 1

Før bruk er det viktig å preppe neglene. Skyv neglebåndet tilbake, poler neglens overflate med en buffer og fil neglene i ønsket fasong. Det er viktig å fjerne alt overflødig støv som dannes, gjerne med en myk børste. Rens deretter neglene med Semilac Cleaner. For enda bedre fest kan man så påføre valgfri primer, la tørke i noen sekunder.

TRINN 2

Påfør et tynt lag med valgfri Semilac Base og herd deretter i en Led/UV lampe. Vær oppmerksom på produktets herdetid, denne avhenger av hvilken type base og lampe som brukes. Informasjon om herdetider finner du på vår nettside under produktbeskrivelsen.

TRINN 3

Deretter påføres det første laget av valgfri Semilac UV Hybrid farge. Lakken legges i et tynt lag og herdes så i Led/UV lampe. Repeter gjerne dette steget for enda bedre fargeresultat og lengre holdbarhet. Herdetiden avhenger av hvilken type UV Hybrid lakk og lampe som brukes.

TRINN 4

Avslutt prosessen med en valgfri Semilac Top for å forsegle fargen og gi ekstra glans eller skape en matt effekt. Påføres i et tynt lag og herdes i Led/UV lampe. Ved bruk av vanlig Semilac Top må neglen renses med Semilac Cleaner etter herding, dette trengs ikke hvis man velger en Semilac Top No Wipe. Fullfør manikyren med en neglebåndsolje og håndkrem.
SE VIDEO

PÅFØRING AV UV HYBRID HJEMME?

FJERNE UV HYBRID

TRINN FOR TRINN

Hvordan fjerne UV Hybrid? Ta en titt på vår guide for å se hvor enkelt det er

TRINN 1

Med tilbehør fra Semilac kan du skånsomt fjerne din manikyr hjemme. Puss forsiktig av det øverste laget med en Semilac Quality neglefil 100/180. Dette er meget viktig for at acetonen skal trekke godt inn i lakken. 

TRINN 2

Forbered 10 biter med aluminiumsfolie, klippet i en passe størrelse til å dekke fingertuppene. Dynk en bommulspad i Semilac Acetone eller Semilac Remover og plasser den over neglens overflate. Brett aluminiumsfolien rundt fingertuppen og pass på at den sitter godt. La virke i 10 til 15 min.

TRINN 3

Når du tar av folien skal lakken ha løsnet i kantene og sprukket opp, hvis dette ikke har skjedd sett på folien igjen og vent litt til. Fjern forsiktig restene av lakken med Semilac Cuticle Sticks eller Semilac Pusher. Avslutt prosessen med å pusse over neglen med en buffer.